Företagshemsidor som genererar leads och engagera kunder

Vi utvecklar moderna hemsidor som hjälper dig att generera nya kunder och lyfter ditt varumärke sju dagar i veckan.

Vill du veta mer?

PixelTokig About Us

Man har 0,05 sekunder på sig att göra ett bra intryck

Undersökningar visar att besökare hinner bilda en uppfattning kring en hemsida på 0,05 sekunder. Hela 67% säger dessutom att de är mer benägna att köpa något från ett företag som har en mobilanpassad hemsida.

Kraven på att ha en användarvänlig och snabb hemsida är högre än någonsin. Har du inte det så går du med största sannolikhet miste om potentiella kunder.

En hemsida som inte är skräddarsydd för din målgrupp innebär en sämre användarupplevelse med en lägre konverteringsgrad som resultat. 80% av alla företag som väljer att bygga en ny hemsida säger att de gör det på grund av att den konverterar för dåligt.

Klicka här för att läsa mer om vad våra kunder säger om oss.

Våra tjänster inom webbutveckling

Företagshemsida & Landingsida

Vi skapar väldesignade tjänstebaserade webbplatser som kan stärka din trovärdighet, öka kundengagemanget och driva försäljningen.

 

SEO & Synlighet på nätet

Vi bygger bloggar och nyhetswebbplatser med anpassad design och funktioner som engagerar läsarna och ökar din synlighet på nätet.

 

Drift och support

Öka försäljningen och utöka din räckvidd med ett onlinebeställningssystem som är skräddarsytt för lokala tillverkare, grossister och detaljhandlare.

 

Leadsgenerering och marknadsföring

Ta din webbplats till nästa nivå med våra expertanpassningstjänster som förbättrar funktionaliteten och stärker ditt varumärke.

 

Detta ingår när du köper en hemsida från oss

Lönsamhet

Du får en hemsida som hjälper till att generera trafik, leads och försäljning.

Strategi

Vi hjälper dig att översätta dina önskemål och målsättningar till en konkret strategi för hemsidan.

Mobilanpassad

Vi arbetar med responsiv design. Våra hemsidor fungerar lika bra på en dator som på en mobil.

Säkerhet

Vi tar dagliga backuper och din nya hemsida är skyddad mot attacker från obehöriga.

Enkel att sköta

Spara tid med en hemsida som är lätta att ändra i. Vi ger dig den utbildning du behöver.

Support

Vi finns med dig även efter lansering och erbjuder support, tips, rådgivning och hjälp.

Additional Services

Fri 30-minuters konsultation för hemsidor utan förpliktelser

Vi erbjuder också domän- och webbhotelltjänster. Det innebär att om du inte har en domän kan vi köpa den åt dig, och vi erbjuder även webbhotelltjänster, vilket innebär att vi kan hysa din webbplats på vår server.

Du kan få tillgång till denna tjänst endast om du väljer vår webbhotelltjänst. Om du väljer att hysa din webbplats på vår server kommer vi att hantera och underhålla den, vilket inkluderar: Domän och webbhotell, WordPress-webbhotell, Webbplatsens säkerhet, Hälsokontroll av webbplatsen, Övervakning av driftstid, Återställning/rensning av hackad webbplats, Daglig säkerhetskopia av webbplatsen, Optimering av webbplatsens hastighet, SSL-certifikat, Åtgärd av trasiga webbplatser, osv.

Vi erbjuder också digitala marknadsföringstjänster till våra kunder, såsom:

Genom att tillhandahålla dessa tjänster ser vi till att din webbplats får tillräckligt med trafik.

För omedelbar trafik kan du använda SEM- och SMM-tjänster, men för kontinuerlig gratis trafik från sökmotorer bör du använda SEO-tjänster. För att få veta mer om dessa tjänster kan du ringa oss på (+4654522222) .

Vanliga frågor om att köpa hemsida

På vår byrå erbjuder vi mer än bara tjänster för design och utveckling av webbplatser. Vi erbjuder också underhåll av webbplatser, hosting och marknadsföringstjänster. Genom att välja flera tjänster hos oss får du förmånliga priser och en allt-i-ett-lösning som uppfyller alla dina behov.

Vi ger dig också en garanti för att du kommer att älska vår webbdesign och om något går fel efter leveransen av webbplatsen tar vi hand om det. 

Ta inte bara vårt ord för det – våra nöjda kunder har lämnat positiva recensioner på våra kunders recensioner i vår Google-företagsprofil, vilket återspeglar den höga servicenivån de fick från oss.

Du ska välja oss om du vill ha en hemsida som genererar leads och försäljning. Vårt erbjudande är speciellt anpassat för små och medelstora företag som vill växa online. Väljer du oss får du en långsiktig partner för digital tillväxt som kan mer än bara hemsidor.

Du får en hemsida som är skräddarsydd från grunden för att passa just ditt företag och hjälper dig att nå dina mål. Du får tillgång till en kvalitetslösning till ett konkurrenskraftigt fast pris som brukar oftast kostar betydligt mer hos våra branchkollegor.

Hur mycket det kostar att bygga en hemsida beror på hur stort projektet är och vilken funktionalitet du vill ha. Vi erbjuder alltid fast pris så att du vet vad totalen kommer att landa på innan du bestämmer dig. Vill du ha ett prisförslag rekommenderar vi att du bokar en kostnadsfri konsultation.

Vi har tagit fram en effektiv process som gör att vi kan utveckla skräddarsydda hemsidor på kort tid. Exakt hur lång tid det tar beror på hur stort projektet är och komplexiteten, men räkna med ungefär 3-4 veckor från beställning.

Ja. Vi har gedigen erfarenhet av sökmotoroptimering och alla våra hemsidor är SEO-optimerade. Allt från webbplatsens struktur till hastighet och innehåll är anpassat för att maximera synligheten hos Google. Har du en befintlig hemsida med trafik så ser vi till att du inte tappar ranking i samband med ombyggnaden.

Våra hemsidor byggs uteslutande i världens största CMS-system WordPress. När vi bygger hemsidan säkerställer vi att den är lätt att förstå för dig som kund och enkel att uppdatera. Du får utbildning och support på vägen.

Ja, det ingår support för alla frågor som rör hemsidan. De flesta kunder väljer även att teckna ett serviceavtal där både webbhotell, obegränsad support, löpande uppdateringar och mycket annat ingår.

Om du vill ha hjälp att ta fram en ny grafisk profil eller logotype kan vi hjälpa till med detta mot en tilläggskostnad.

Vad säger de om vårt företag?

F3nix Omsorg AB
Uppdraget Pixeltokig tagit sig an uppfyller precis de önskningar vi har. Mottagandet är trevligt, professionellt, effektivt och resultatet blev bättre än väntat, vilket är riktigt roligt! Vi är väldigt nöjda med det arbete de gjort för oss och vår hemsida. Vi rekommenderar dem varmt!
F3nix Omsorg AB
Aisha Amin
Snabba, proffsiga och flexibla! Vi på Global Health Care College Sweden kan varmt rekommendera Pixeltokig, som hjälpte oss att utveckla vår webbsida. Sidan har tagits väl emot av våra kunder, varav flera relaterar till denna i samband med kundkontakt. Att den nu även finns på flera språk är ett extra plus, då vi verkar globalt. Tusen tack Pixeltokig, ni är inte bara snabba, proffsiga och flexibla, ni är bäst!
Aisha Amin
AAA Air Condition Center
En stor eloge till Pixeltokig, professionella, smidiga att ha att göra med och otroligt fin och flexibel kundservice. Fick både goda råd, vägledning genom vad skulle vara bättre för oss och fantastiskt gott bemötande. Rekommenderar dem varmt!!!!
AAA Air Condition Center
Katarzyna Kwietniewska
En stor eloge till Pixeltokig, professionella, smidiga att ha att göra med och otroligt fin och flexibel kundservice. Fick både goda råd, vägledning genom vad skulle vara bättre för oss och fantastiskt gott bemötande. Rekommenderar dem varmt!!!!
Katarzyna Kwietniewska
About Our Company

Låt oss öka din försäljning, tillsammans.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller personligen. Vi strävar efter att besvara alla förfrågningar inom en arbetsdag och är alltid glada att svara på eventuella frågor.

Redo att komma igång?

Våra tjänstområden

Vårt kontor ligger i Stockholm, men vi tillhandahåller tjänster över hela Sverige. Men vi har kunder främst från dessa områden: