Webbhotell och Underhåll

Web Hosting and Maintenance Service

Vill du veta mer?

Fokusera på det viktiga, så sköter vi driften

Vi förstår att tid är en värdefull resurs och vår målsättning är att frigöra din tid så att du kan fokusera på framgången för din verksamhet och de områden du är bäst på.

Genom att anlita oss kan du räkna med en partner som är uppdaterad kring de senaste insikterna så att du får de bästa förutsättningarna för att lyckas digitalt – statistik från Cloudflare visar exempelvis att sidor med mindre än 2,4 sekunders laddningstid har en konverteringgrad på 1,9%.

Vi är övertygade om att ett kvalitativt server- och underhållsalternativ inte behöver vara kostsamt. Samtidigt är vi fast beslutna att inte kompromissa med kvaliteten i utbyte mot nedsänkning av pris. 

Komplett lösning för din hemsida

Webbhotell

Vi finns i Stockholm, Sverige, och erbjuder webbhotelltjänster till företag i hela världen. Vi har flera servrar i Europa, vilket gör att din webbplats kommer att vara extremt snabb även utanför Sverige.

Underhållstjänst

Om du lagrar din hemsida på våra servrar, så ser vi löpande över nödvändiga uppdateringar och håller din hemsida fri från skadlig kod. Målet är att alltid hålla din hemsida snabb och säker.

Webbplats och löpande underhåll

Domän & Webbhotell

Pixeltokig erbjuder pålitliga och säkra domän- och webbhotellstjänster för att säkerställa att din webbplats alltid är tillgänglig och körs smidigt.

Skapa företagsmejl

Vi hjälper till att skapa professionella företagsmejl-adresser som är i linje med ditt varumärke.

SSL-certifikat

Ett SSL-certifikat håller användardata säkra och förhindrar varningar från Google. Vi ser till att din webbplats alltid har ett sådant.

Upptidsövervakning

Vi kommer ständigt att övervaka din webbplats för att säkerställa att den inte går ner ens för en enda sekund. Och om något går fel, kommer vi att se till att den kommer online så snart som möjligt.

Integration av Google Analytics, Search Console och Tag Manager.

Vid behov kommer vi att installera Google Analytics, Search Console, Tag Manager och Meta Pixel åt dig. Och om något går fel med spårningen kommer vi också att åtgärda det.

Hemsidans Hastighetsoptimering

Snabb hemsidans hastighet är avgörande för SEO, och vår hosting- och underhållsservice kan hjälpa till att förbättra den. Vi optimerar HTML, CSS och JavaScript, tar bort cache och oanvänd kod för att påskynda din hemsida.

Databasoptimering

Huvudsyftet med databasoptimering är att påskynda din webbplats. Om du gör det regelbundet kommer din webbplats att förbli snabb. Vi optimerar regelbundet databasen för våra klients webbplats.

"Mobil och Tablettoptimering

Vi kommer att testa och upprätthålla din webbplats kompatibilitet med alla enheter. Det innebär att din webbplats kan användas från vilken enhet som helst, som en mobil, en surfplatta, en skrivbordsskärm, osv.

Daglig Webbplatsbackup

Backup och återställning är sättet att skydda din webbplats från hackare. Om du har backupen kan hackare inte göra något. Om de bryter din webbplats kan du återställa backupen och återgå den till dess tidigare tillstånd.

Vi säkerhetskopierar din webbplats varje dag så att du inte förlorar något om något går fel. 

Hemsidans Hälsokontroll

En hemsidans hälsokontroll är en diagnostisk undersökning av din hemsida som låter oss identifiera problem med din hemsida, såsom: Funktionella problem, Designbrister, Hastighetsproblem, Säkerhetsproblem, Problem med kompatibilitet på olika enheter, osv.

Vi utför denna hälsokontroll av hemsidan dagligen för att säkerställa att din hemsida alltid är i gott skick.

Hantering av Inkräktade Webbplatser

Oavsett hur mycket du försöker kan du inte rädda en webbplats om en hackare vill hacka den. Så du bör ha den korrekta kunskapen om vad du ska göra när din webbplats blir hackad och hur du återställer den.

Oroa dig inte, vi vet vad vi ska göra om din webbplats blir hackad och hur vi återställer den till dess ursprungliga tillstånd.

WordPress Hosting

Vi erbjuder pålitliga och säkra WordPress-hostinglösningar för att säkerställa att din webbplats körs smidigt och effektivt. Våra hostingtjänster är optimerade för WordPress, och vi tillhandahåller regelbundna säkerhetskopieringar och uppdateringar för att hålla din webbplats aktuell och säker.

Uppdateringar av tillägg, teman och kärnfiler

Föråldrade webbplats-teman och tillägg kan göra din webbplats långsammare och skapa säkerhetsbrister. Att hålla dem uppdaterade är avgörande för att förhindra hackning. Vi kommer att se till att din webbplats uppdateras för att skydda dess prestanda och säkerhet.

Malwareborttagning och skydd

Vi förstår vikten av webbplatsens säkerhet och kommer att vidta nödvändiga åtgärder för att hålla din webbplats fri från skadlig programvara. Vårt team kommer att utföra dagliga kontroller och omedelbart ta bort eventuell skadlig programvara som hittas för att säkerställa att din webbplats förblir säker för besökare.

PixelTokig About Us

Varför är vi det bästa valet?

Vi är mer än ett server alternativ där du endast lagrar dina filer. Vårt fokus är att vara en partner och erbjuda en heltäckande lösning som även inkluderar löpande underhåll och support.

Det räcker inte med att endast lansera en hemsida – du behöver aktivt hantera och optimera för att säkerställa att den presterar på topp. Vi arbetar dedikerat till att kontinuerligt analysera din hemsida, identifiera områden för förbättring och uppfylla de kriterier sin sida kräver.

Vi ser till att din hemsida är uppdaterad, säker och trygg så att du kan ge dina besökare en bra upplevelse. Från regelbundna uppdateringar till säkerhetskopior tar vi hand om varje teknisk detalj. Det lämnar dig fri att fokusera på din kärnverksamhet och det du är bäst på.”

Så varför ska du välja oss? För vi är mer än bara ett webbhotellföretag – vi är en partner i din onlinesuccé. Kontakta oss idag för att boka en konsultation med vårt team och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att ta din hemsida till nästa nivå.

Kontaktinformation

”Du är välkommen att kontakta oss när som helst via telefon eller personligen. Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar inom en arbetsdag och är alltid glada att besvara eventuella frågor du kan ha.

Redo att Börja?