SEM-tjänster

Professional SEM Agency

Vill du veta mer?

PixelTokig About Us

Professionell SEM-byrå

Sökmotormarknadsföring (SEM) är ett utmärkt sätt att öka försäljningen och antalet leads för små och medelstora företag. Den fungerar enligt PPC (Pay Per Click)-modellen. Det innebär att du endast betalar när någon klickar på ditt resultat, vilket gör det lönsamt.

Eftersom det fungerar enligt PPC-modellen kan du rikta in dig på en stor mängd målgrupper till ett mycket överkomligt pris. Det är därför små och medelstora företag använder dessa marknadsföringsverktyg mycket eftersom det säkerställer avkastningen på investeringen (ROI).

SEM-tjänster

Google Ads

Vi har erfarenhet av att köra Google-annonser och skapa höga konverteringar från dem. Om du vill rikta in dig på sökmotortrafik är Google den bästa plattformen.

Bing Ads

Bing är också en annan sökmotor som Google och blir populärare för varje dag på grund av den nya chattfunktionen i sökmotorn. Vi kan också köra Bing-annonser.

Våra Google Ad-kampanjer.

Google Sök- och Shoppingkampanjer

Google Sök-kampanjer syftar till att öka webbplatsens trafik, medan Google Shopping-kampanjer syftar till att öka konverteringsfrekvenserna för lokala e-handelsbutiker genom att visa produktinformation överst i sökresultaten, vilket leder till ökad intäkt.

Google Display- och Appkampanjer

Google Displaykampanjer visar annonser på webbplatser, medan Google Appkampanjer visar annonser inuti mobilappar. Displayannonser och Appkampanjer används båda för att främja varumärkesmedvetenhet.

Google Display Campaigns

"YouTube-video och Google Discover-kampanjer

YouTube-video kampanjer är annonser som ökar närvaron för ett varumärke på YouTube, medan Google Discover-kampanjer är personligt anpassade bildrika annonser som visas på Gmail, Google-flöden och YouTube för varumärkesprofilering, e-handel och tjänstsidor.

Vår process för sökmotormarknadsföring

arrow
01

Intervju

I denna fas intervjuar vi dig och vill förstå ditt kampanjmål, kampanjbudget och kampanjtid.

arrow
02

Keyword Analysis Stage

Detta är den andra fasen. I denna fas försöker vi hitta nyckelord som kommer att användas i kampanjen. Vi väljer nyckelorden med hänsyn till kundens avsikt.

03

Kampanjinställningsfas

Vi sätter upp och kör kampanjen i denna fas. Vi sätter också upp Google Analytics på din webbplats om det ännu inte är installerat. Eftersom vi kommer att behöva Google Analytics för att återmarknadsföra till målgruppen.

arrow
04

Mätnings-, analys- och testfas

Efter att kampanjen har körts börjar vi optimera din annons så att den ger oss störst vinst.

05

Rapporteringsstadium

Efter att kampanjen har avslutats kommer vi att tillhandahålla en detaljerad rapport till dig. Så att du kan förstå om kampanjen var lönsam eller inte.

Läs Vanligaste Frågorna.

Den fullständiga betydelsen av SEM är sökmotormarknadsföring. När någon vill köra en annons på någon sökmotor (som Google och Bing) kallas det SEM. Youtube-annonser räknas också som sökmotormarknadsföring.

Den främsta fördelen med SEM är dess överkomlighet. Alla typer av företag har råd med det. Det fungerar enligt modellen PPC (Betala Per Klick), vilket innebär att du bara betalar när någon landar på din önskade sida. Och du kan rikta in dig på mycket specifika typer av kunder (till exempel kan du rikta in dig beroende på deras ålder, kön, plats och intresse).

Så om du bara riktar in dig på dina målgruppskunder kommer de troligen att konverteras till kunder och du kommer att spendera mindre. Det är därför Sökmotormarknadsföring blir mycket populärt inom små och medelstora företag eftersom det sänker kostnaderna för kundanskaffning (CAC).

För att förstå fördelen med SEM fullt ut behöver du också veta hur det fungerar. Låt oss besvara frågan nedan.

Sökmarknadskampanjer körs med nyckelord. Det innebär att du kan välja ett nyckelord och tala om för sökmotorer att visa din annons endast om någon skriver in detta exakta nyckelord. För att förstå detta, låt oss ta ett exempel.

Anta att du har en mobiltelefonbutik i New Jersey, USA, och du vill sälja en iPhone i detta område. Så du kommer att säga till Google att om någon från New Jersey söker efter ”köp iPhone i New Jersey” ska dina annonser visas för dem.

Så i den här situationen, om någon från New Jersey söker efter detta nyckelord på Google kommer din annons att visas för dem och om någon klickar på den kommer Google bara att debitera dig då.

Det innebär att du endast kan visa dina annonser för dina potentiella kunder, och eftersom de söker efter detta nyckelord innebär det att de är mer benägna att köpa din produkt.

Ja, självklart. SEM är mycket effektivt, och det är därför företagsägare från hela världen använder det.

Om du vet hur du optimerar din sökmotorannons kan du öka din avkastning på investeringen och göra en stor vinst av det. Om du letar efter ett SEM-företag som kan köra och optimera dina annonser åt dig, kan du överväga oss.

SEM-byråer tar hand om allting gällande dina sökmotorannonser. De kommer att konsultera med dig, de vill veta din målsättning, tid och budget. Sedan kommer de att köra och optimera din annons, och till sist kommer de att ge dig rapporten.

Om du väljer rätt SEM-byrå kan du göra vinst på din investering.

Det finns många människor som riktar in sig på samma nyckelord för Google-annonser, så hur bestämmer Google vilka annonser som ska visas och vilka annonser som ska avvisas? Svaret är genom att använda en Annonsrankningsalgoritm. Detta är en algoritm som bestämmer vilka annonser som är mer relevanta och ger bra användarupplevelser för besökarna.

Denna Annonsrankningsalgoritm beaktar huvudsakligen 3 faktorer.

Annonsrelevans (är denna annons relevant för besökarna?) Klickfrekvens (klickar besökarna på resultaten?) Upplevelse av Landningssida (stannar besökarna på landningssidan och uppfyller sidan kundernas behov?) Genom att använda dessa 3 mätvärden ger Google en poäng till varje annonskampanj, och de 3 eller 4 första annonskampanjerna (som får högst Annonsrank-poäng) kommer att visas i sökresultaten.

Så om din annons inte är väl optimerad kanske den inte visas i sökresultaten. Därför är det viktigare att hitta en bra SEM-byrå som oss

Det finns inget exakt svar. Det beror på din plats, nyckelord och nyckelordets konkurrens. Ibland kan du få CPC (Kostnad Per Klick) under 2 USD, och ibland kommer det kosta mer än 15 USD. Så vi kan ge dig en budgetuppskattning efter intervjuskedet. Vill du ha en gratis intervju, ring detta nummer.  46854522222

Den totala kostnaden för din kampanj kommer att vara = (Ditt totala utgifter för Google Ads-kampanjen + Vår avgift) Generellt sett kostar det inte mycket. Men för en uppskattning kan du kontakta oss.

Efter avslutad kampanj kommer du att få det fullständiga resultatet, men du kommer börja se resultat efter en vecka. Du kan inte bedöma en kampanj innan den är avslutad eftersom vi behöver ändra mycket över tid. Vi kallar det annonsanpassning. Att lägga till negativa sökord, lägga till intressen och ändra meta-titel och beskrivning faller under annonsanpassning.

Vi sätter upp främst alla typer av kampanjer som:

  • Google sökkampanjer
  • Google shoppingkampanjer
  • Google display-kampanjer
  • Youtube-video kampanjer
  • Google discover-kampanjer
  • App-kampanjer
  • Smart-kampanj
  • Prestanda max-kampanjer
  • Vi kommer att föreslå vilka typer av kampanjer som skulle vara bäst för dig i intervjustadiet.

Varför borde du välja oss istället för andra företag?

Du bör välja oss eftersom vi är specialister inom detta område och vi erbjuder SEM-tjänster till ett mycket överkomligt pris. Vi tillhandahåller även alla digitala byråtjänster som,

Om du väljer flera tjänster från oss kan vi erbjuda dig en rabatt. Om du vill veta mer om rabatterna kan du ringa oss (+4654522222).

Why Should You Choose Us

Kontaktinformation

”Du är välkommen att kontakta oss när som helst via telefon eller personligen. Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar inom en arbetsdag och är alltid glada att besvara eventuella frågor du kan ha.

Redo att Börja?

Våra tjänsteområden

Vårt kontor ligger i Stockholm, Sverige, men vi erbjuder tjänster över hela Sverige. Våra kunder kommer främst från följande områden: