Webbutvecklare

8 oktober, 2018

Vill du bli en del av vårt gäng?

Pixeltokig är en snabbväxande webbyrå med startup-känsla i centrala Stockholm. Vi designar och producerar anpassade webblösningar åt företag och föreningar. Förutom webbplatser hjälper vi även våra kunder att få trafik genom digital marknadsföring.

It’s not magic, it’s talent and sweat!

Om jobbet

Vi söker nu någon med goda kunskaper i HTML, CSS, JavaScript och PHP eller WordPress som ska programmera webbplatser åt våra kunder. Programmeringen utgår ifrån en design som vår designer skapar. Vår ambition är att hela tiden höja den tekniska nivån på allt vi gör som individer och som webbyrå.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder (enligt oss) en väldigt rolig arbetsplats i centrala Stockholm. Vi har väldigt flexibla arbetstider och en härlig arbetsmiljö med mycket gemensamma aktiviteter på och utanför kontoret (Följ oss gärna på Instagram). På Pixeltokig ingår du i ett sammansvetsat team där kulturen präglas av att allas röster blir hörda, snabba beslutsvägar och att vi har väldigt kul tillsammans.

Är du precis som vi initiativrik, nyfiken och glad så är du rätt person för oss och vi rätt arbetsplats för dig. Om du även tycker om Mario Kart 64, lan, brädspel, badminton, karaoke, filmkvällar, eller post-it art så är det ett plus i kanten!

Sysselsättningsgrad

Tjänsten innebär en heltidsanställning med fast lön.

Kontakta

Är du intresserad av tjänsten? Skicka då ett mail till Patrick Thomenius och ange Webbutvecklare i ämnesraden.

patrick@pixeltokig.se
0708-521601