Blomstrande Ting

Uppdrag

När vi påbörjade uppdraget med Blomstrande Ting hade de en fysisk butik i Segeltorp med Cash-IT som kassasystem samt en webbutik som hade en koppling till Visma. Webbutiken var undermålig och svår att uppdaterar. Många delar var även gjorda som bilder vilke innebar att de behövde göra en ny bild för att uppdatera webbutiken. Kopplingen mellan webbutiken och Visma fungerade inte heller. När vi påbörjade fanns inte heller något artikelregister utan alla artiklar handlades på samma nummer.

Resultat

Efter att ha gjort ett stor omtag kring designen av webbutiken utvecklade vi den i vårt eget ramverk inom WordPress med WooCommerce som tillägg. Designen speglar nu företaget och det är lätt för alla på Blomstrande Ting att själv ändra innehåll på webbplatsen. Webbutiken har vi sedan integrerat med Fortnox så att ordrar via webbutiken automatiskt bokförs.

Fortnox har sedan integrerats med kassasystemet vilket gör att alla tre system nu är integrerade med varandra. Detta möjliggör att lagersaldo uppdateras i alla system oavsett om varan handlades online eller i butiken. Då det inte fanns något artikelregister har vi även tagit fram ett till Blomstrande Ting.

Det är ett artikelregister som bygger på 9 siffror och som kan användas i alla tre system. Detta möjliggör att Blomstrande Ting kan få statistik på sin försäljning vilken innan inte var möjligt då allt lades på samma artikelnummer. Andra lösningar till webbutiken är bl.a. en lösning som möjliggör för deras företagskunder att handla på faktura genom att logga in.

För att Blomstrande Ting ska kunna få så stor nytta av sin nya lösning har vi tagit fram ett gäng instruktionsfilmer, en hel del manualer samt andra guider. Detta för att underlätta så mycket som möjligt av deras egen hantering.

  • Ny design som speglar Blomstrande Ting
  • Integrerad webbutik med Fortnox och Cash-IT
  • Nytt artikelregister
  • Instruktionsfilmer, manualer och guider
Besök webbplatsen