Referenser

Folk och Försvar

Vi gjorde ett stort omtag kring designen och strukturen av webbplatsen. Innehållet som tidigare varit utspritt samlades nu ihop och lades in under en effektiv sökfunktion. Med den nya webbplatsen så blev det även enkelt för lärare att ansöka om kurser att hålla i och för admin att godkänna dessa.

Läs mer om projektet

Blomstrande Ting

Efter att ha gjort ett stor omtag kring designen av webbutiken utvecklade vi den i vårt eget ramverk inom WordPress med WooCommerce som tillägg. Designen speglar nu företaget och det är lätt för alla på Blomstrande Ting att själv ändra innehåll på webbplatsen. Webbutiken har vi sedan integrerat med Fortnox så att ordrar via webbutiken automatiskt bokförs.

Läs mer om projektet

Filoprocess

Filoprocess hade sedan tidigare en webbplats byggd i WordPress men ville nu ta ett nytt grepp om deras webb och valde Pixeltokig för att ansvara för design, produktion och drift av deras nya webbplats.

Läs mer om projektet

Fox design

Foxdesign hade sedan tidigare en webbpplats byggd i WordPress men som höll på att falla ihop, ej mobilanpassad och ineffektiv sortering och filtrering av deras produkter och referenser. Utmaningen för oss var att föra över allt det gamla på ett snyggt sätt och sedan bygga om sorteringen från grunden upp så att sorteringen och filtreringen blev effektivare och mobilanpassad.

Läs mer om projektet

FRF

Pixeltokig hjälpte FRF ta ett nytag kring deras webbplats! Pixeltokig stod för design och produktion. Vi tar även hand om driften efter lansering och såklart har frf.se en säker anslutning med SSL-certifikat installerat av oss.

Läs mer om projektet