Referenser

Ben and sams

Ben and Sams är ett helt nytt koncept i Vasastan i Stockholm. Tidigare hette restaurangen Shakespeares Inn. Ägaren hade storslagna planer för lokalen och tog in experthjälp för diverse områden där Pixeltokig fick i uppdrag att designa deras nya matmeny och webbplats. Vi rekommenderar starkt det friterade kycklingbröstet på våffla inspirerad av det Amerikanska köket. Smaklig måltid!

Läs mer om projektet

Filoprocess

Filoprocess hade sedan tidigare en webbplats byggd i WordPress men ville nu ta ett nytt grepp om deras webb och valde Pixeltokig för att ansvara för design, produktion och drift av deras nya webbplats.

Läs mer om projektet

Fox design

Foxdesign hade sedan tidigare en webbpplats byggd i WordPress men som höll på att falla ihop, ej mobilanpassad och ineffektiv sortering och filtrering av deras produkter och referenser. Utmaningen för oss var att föra över allt det gamla på ett snyggt sätt och sedan bygga om sorteringen från grunden upp så att sorteringen och filtreringen blev effektivare och mobilanpassad.

Läs mer om projektet

FRF

Pixeltokig hjälpte FRF ta ett nytag kring deras webbplats! Pixeltokig stod för design och produktion. Vi tar även hand om driften efter lansering och såklart har frf.se en säker anslutning med SSL-certifikat installerat av oss.

Läs mer om projektet