Pixeltokig – en webbyrå i tiden

Pixeltokig startades 2014 för att ta vara på möjligheten att erbjuda små och mellanstora företag ett komplett paket för deras webbplats till ett konkurrenskraftigt pris. Vi har sedan dess växt och är numera en etablerad webbyrå i Stockholm.  Idag är vi  sex personer och erbjuder moderna lösningar för digital synlighet och aktiv leadsbearbetning.

Pixeltokig arbetar i huvudsak med digital marknadsföring däribland sökoptimering och sökordsannonsering på Google. Förmågan att kunna erbjuda en genomtänkt och konverteringsvänlig webb med en god och bred synlighet är den bästa kombinationen. Läs gärna mer om vårt Ledig här.

 

 

 

#Ansvar #Utmanare #Glädje

Design i hjärtat

Pixeltokig är en webbyrå med utgångspunkt i Stockholm. Vi har kontor i Solna där vi gärna tar emot er! Vi har ett tydligt fokus på enkelhet och värdeskapande. Allt som lämnar våra händer är alltid enkelt för er att använda och förstå. Vi tillhandahåller instruktionsfilmer och manualer men vi är även bara ett samtal bort för att kunna hjälpa till. Er webbplats ser vi aldrig som en slutprodukt utan som ett verktyg för att skapa mervärde. Läs gärna mer om vårt koncept här.