Pixeltokig – en webbyrå i tiden

Pixeltokig startades 2014 för att ta vara på möjligheten att erbjuda små och mellanstora företag ett komplett paket för deras webbplats till ett konkurrenskraftigt pris. Vi har sedan dess växt som webbyrå och är idag fem personer och erbjuder även mer komplexa webbplatser.

Pixeltokig grundades av Patrick T och Christoffer Landberg i Christoffers lägenhet. Det första året jobbade alla med lägenheten i Vasastan som utgångspunkt. När sedan Krister och Joanna skulle anställas skrevs det kontrakt för Pixeltokigs första kontor, då i Västberga. Sedan dess har Pixeltokig växt och ett halvår senare gick flytten till nya kontoret på Scheelegatan 5, Kungsholmen. 

Pixeltokig ägs till 100% av Pixeltokig Group AB, en digital byrå med fokus på resultatorienterad digital marknadsföring. Fokus ligger främst på SEO (sökmotoroptimering), Leadsgenerering (Landningssidor, Kampanjsidor), SEM (Google annonsering), SoMe (Annonsering via Sociala medier) och CRO (Konverteringsoptimering) 

 

 

 

 

#Ansvar #Utmanare #Glädje

Webbutveckling i hjärtat

Pixeltokig är en webbyrå med utgångspunkt i Stockholm. Vi har kontor på Kungsholmen där vi gärna tar emot er! Vi har ett tydligt fokus på enkelhet och värdeskapande. Allt som lämnar våra händer är alltid enkelt för er att använda och förstå. Vi tillhandahåller instruktionsfilmer och manualer men vi är även bara ett samtal bort för att kunna hjälpa till. Er webbplats ser vi aldrig som en slutprodukt utan som ett verktyg för att skapa mervärde. Läs gärna mer om vårt koncept här.