Pixeltokig en webbyrå i tiden

Pixeltokig startades 2014 för att ta vara på möjligheten att erbjuda små och mellanstora företag ett komplett paket för deras webbplats till ett konkurrenskraftigt pris. Vi har sedan dess växt som webbyrå och är idag fem personer och erbjuder även mer komplexa webbplatser. 

Pixeltokig grundades av Patrick Thomenius och Christoffer Landberg i Christoffers lägenhet. Det första året jobbade alla med lägenheten i Vasastan som utgångspunkt. När sedan Krister och Joanna skulle anställas skrevs det kontrakt för Pixeltokigs första kontor, då i Västberga. Sedan dess har Pixeltokig växt och ett halvår senare gick flytten till nya kontoret på Scheelegatan 5, Kungsholmen.

Pixeltokigs vision är att digitalisera Sveriges företag. Detta menar vi att göra på två sätt. Det ena är att varje företag behöver förstå hur de når sina kunder i digitala kanaler samt hur deras kunders digitala köpresa ser ut. Det andra är att utveckla deras verksamhet så att mer sköts digitalt. Att jobba digitalt sparar både på ekonomin och på miljön. Vi själva jobbar idag helt digitalt i vår vardag. Det betyder att att all korrespondens med kunder sker digitalt, inklusive offerter och fakturor.

 

 

#Ansvar #Utmanare #Glädje

Webbutveckling i hjärtat

Pixeltokig är en webbyrå med utgångspunkt i Stockholm. Vi har kontor på Kungsholmen där vi gärna tar emot er! Vi har ett tydligt fokus på enkelhet och värdeskapande. Allt som lämnar våra händer är alltid enkelt för er att använda och förstå. Vi tillhandahåller instruktionsfilmer och manualer men vi är även bara ett samtal bort för att kunna hjälpa till. Er webbplats ser vi aldrig som en slutprodukt utan som ett verktyg för att skapa mervärde. Läs gärna mer om vårt koncept här.