Kundansvarig Pixeltokig SEO Byrå

Konverteringsoptimering – Den mest underskattade aspekten inom webbstrategi

13 mars, 2020

Pixeltokigs nya Kundansvarig

Vill du bli en nyckelperson i vårt team?

Pixeltokig är en snabbväxande SEO byrå med en entreprenörsanda i centrala Stockholm. Vi hjälper idag ett 200 tal kunder med SEO och SEM samt designar och producerar webblösningar åt företag som genererar affärer. Förutom digital marknadsföring kring webbplatser tar vi även fram anpassat grafiskt material så som ny grafisk profil med logotyp åt våra kunder.

It’s not magic, it’s talent and sweat!

Om jobbet

Älskar du att ha kundkontakt, skapa affärer och driva på verksamheten att bli bättre? Då kommer du trivas hos oss! Som säljare tar du första kontakten med våra kunder och sätter förväntningarna samt paketerar vårt erbjudande för att passa just den kunden. Varje kund är unik och likaså vårt erbjudande. Du jobbar kreativt för att hitta ett erbjudande som matchar kundens önskemål.

Du kommer tillsammans med vår försäljningsansvarige utgöra vårt säljteam. Vi förväntar oss därför att du kan prioritera, arbeta självständigt och ta ansvar för ditt område. Vi ser gärna att du på eget initiativ föreslår och genomför förbättringar i ditt arbete. Ett stort plus är om du har tidigare erfarenhet av mediaförsäljning primärt Google produkter.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en av Sveriges bästa arbetsplatser i centrala Stockholm. Vi har flexibla arbetstider och en härlig arbetsmiljö med mycket gemensamma aktiviteter. Som säljare på Pixeltokig ingår du i ett sammansvetsat team där kulturen präglas av att det är högt i tak, snabba beslutsvägar och att vi har kul tillsammans.

Är du precis som vi initiativrik, glad och målinriktad så är du rätt person för oss och vi rätt arbetsplats för dig.

Sysselsättningsgrad

Tjänsten omfattar 100% sysselsättningsgrad

Lönen består av en fast del plus en mycket bra provisionsmodell

Körkort är ett krav